Din kundvagn

Din kundvagn är tom

Min historia

<3

Känner du igen dig i att aldrig ha tid för det du verkligen vill göra? Att arbeta dagar i sträck, timmar i sträck, bara för att komma hem utan tid eller energi kvar? Känner du dig fången, utmattad, uttråkad, och längtar ständigt efter något annat? Det gjorde jag i alla fall.

Efter att ha arbetat på en matbutik i 2 år, älskade jag mina kollegor men insåg att det inte längre var rätt för mig. Tanken på att vilja bli något mer lämnade mig aldrig. Dock skilde jag mig från mina vänner, jag var inte lockad av studier, backpacking, festande eller ens ett vanligt jobb. Jag sökte något annat, och det var då jag började med UGC.

Till en början var det bara en sidoverksamhet vid sidan av mitt vanliga jobb, men jag blev allt mer förtrogen med bara UGC. Jag tog mod till mig och sa upp mig från mitt heltidsjobb, trots att jag hade en lägenhet och en bil att ta hand om. Men jag gav inte upp. Idag älskar jag mitt jobb. Jag njuter av friheten, möjligheten att vara var som helst när som helst. Jag älskar att vara min egen chef. Att ta den chansen visade sig vara det bästa jag någonsin gjort, jag är lyckligare nu än någonsin tidigare.

Jag hoppas att denna berättelse kan vara en vägledning för er alla. Ni förtjänar den frihet jag känner. Jag tror på er!

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras